Magdalenas con chorizo, calabacín y pimiento rojo

Magdalenas con chorizo, calabacín y pimiento rojo

2.3 7 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
24 unidades

Składniki

Cobertura
  • 50 g de chorizo semicurado en dados 1 cm
  • 100 g de agua
  • 50 g de calabacín en dados 1 cm
  • 50 g de pimiento rojo en dados 1 cm
Magdalenas
  • mantequilla para engrasar
  • 80 g de queso parmesano en trozos
  • 80 g de almendras crudas con piel
    80 g de almendras crudas sin piel
  • 3 huevos
  • 80 g de harina de repostería
  • 2 cucharaditas de polvo de hornear
  • 1 pellizco de sal
  • 30 g de aceite de oliva

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 unidad

Sód 65.2 mg
Białko 3.2 g
Kalorie 303 kJ / 72 kcal
Tłuszcz 5.3 g
Błonnik 0.7 g
Tłuszcz nasycony 1.5 g
Węglowodany 2.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...