Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1200 g apă
- 1 linguriță sare de mare fină
- 250 g paste, proaspete, tip linguine
- 50 g șalote, tăiate jumătăți
- 50 g ceapă, tăiată sferturi
- 30 g ulei de măsline
- 1 cățel de usturoi
- 100 g cuburi de bacon
- 150 g crevete crude, medii, decorticate
- 150 g smântână grasă (cca. 48% grăsime)
- 2 gălbenușuri, de la ouă de mărime mijlocie
- cimbru lămâios, proaspăt, doar frunzele, pentru decor
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 4987.3 kJ / 1192 kcal
- Białko
- 45 g
- Węglowodany
- 92 g
- Tłuszcz
- 70 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vulcan de ciocolată
2 godz.
Sos olandez
15 min
Penne cu midii
1 godz. 5 min
Paste cu dovlecei, crevete și lămâie
30 min
Midii în sos de vin alb și smântână
45 min
Gnocchi cu carne de porc, roșii și dovlecei
35 min
Trio de orez, pește și legume
35 min
Cotlete de porc sous vide, cu portocale, rozmarin și sos de Porto cu cireșe
Brak ocen
Carne de porc cu orez glutinos, la aburi (Budinci de orez)
2 Std. 30 Min
Orez mediteranean, cu fructe de mare și chorizo
1 godz. 5 min
Salată de orez
1 godz.
Tiramisu de căpșune
1 godz.