Wersje kompatybilne
Zapečené těstoviny s játrovým sýrem a sázeným vejcem
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 gramů vody
- 1 čajová lžička soli, plus navíc na dochucení
- 250 gramů těstovin, penne
- 15 gramů oleje
- 120 gramů žluté cibule, napůl
- 400 gramů játrového salámu, na kousky
- 200 gramů cherry rajčat, napůl
- 80 gramů ementálu, na kousky
- 300 gramů mléka
- 100 gramů smetany
- 30 gramů hořčice
-
½
kostky zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody)
lub ¾ čajové lžičky zeleninové dochucovací pasty - 20 gramů škrobu
- 1 svazek pažitky, nasekané
- ½ čajová lžička mletého černého pepře
- 1 špetka muškátového oříšku, nastrouhaného
- 4 vejce
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 3548 kJ / 848 kcal
- Białko
- 36 g
- Węglowodany
- 57 g
- Tłuszcz
- 53 g
- Błonnik
- 4.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vepřové maso na česneku se zeleninou a bramborami
1h
Smaženka
20min
Zapečené krémové těstoviny s uzenou panenkou
1h
Zapékané těstoviny s uzeným masem
55 min
Rajčatovo-fazolový salát
30 min
Zelenobílé těstoviny
40 min
Krůtí sekaná s chorizem a bramborami
1h 5 min
Ražničí s bramborami
1h 5 min
Smetanové brambory se špenátem
50 min
Smažený sýr bez smažení s bramborami
45 min
Brambory ve slupce s tvarohovým dipem
1h
Vepřenky
25 min