Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
白麵種
- 100 克 高筋麵粉
- 65 克 水
- 2 克 鹽
- 1 克 乾酵母粉
歐式香腸
- 30 克 紅酒
- 100 克 歐式香腸 ,切片(約1公分)
- 30 克 黑芝麻
- 30 克 白芝麻
- 20 克 純芝麻油
麵糰
- 250 克 高筋麵粉
- 20 克 糖
- 50 克 全麥麵粉
- 3 克 乾酵母粉
- 180 克 水
- 1 茶匙 鹽
- 90 克 核桃 ,先以烤箱150°C烘烤
- 90 克 葡萄乾
- Wartości odżywcze
- na 1 個
- Kalorie
- 3521.5 kJ / 842.5 kcal
- Białko
- 24.7 g
- Węglowodany
- 105.4 g
- Tłuszcz
- 36.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 15.5 g
- Błonnik
- 7.4 g
- Sód
- 402.8 mg