
Urządzenia i Akcesoria
紅酒香氛麵包
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 15 min
4 個
Składniki
白麵種
-
高筋麵粉100 克
-
水65 克
-
鹽2 克
-
乾酵母粉1 克
歐式香腸
-
紅酒30 克
-
歐式香腸 ,切片(約1公分)100 克
-
黑芝麻30 克
-
白芝麻30 克
-
純芝麻油20 克
麵糰
-
高筋麵粉250 克
-
糖20 克
-
全麥麵粉50 克
-
乾酵母粉3 克
-
水180 克
-
鹽1 茶匙
-
核桃 ,先以烤箱150°C烘烤90 克
-
葡萄乾90 克
Wartości odżywcze na 1 個
Kalorie
842.5 kcal /
3521.5 kJ
Białko
24.7 g
Tłuszcz
36.9 g
Węglowodany
105.4 g
Błonnik
7.4 g
Tłuszcz nasycony
15.5 g
Sód
402.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

星級主廚 陳嬿如
4 Przepisy
Tajwan
Tajwan