Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 颗 鸡蛋(约53-63克) ,室温
- 25 克 油
- 400 克 番茄 (约2个),切块
- 1 平茶匙 盐 (约5克)
- 1 平茶匙 糖 (约5克)
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1005.7 kJ / 240.4 kcal
- Białko
- 9.4 g
- Węglowodany
- 10.3 g
- Tłuszcz
- 18.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.7 g
- Błonnik
- 2.4 g
- Sód
- 1274.1 mg