清炒胡萝卜花椰菜
TM5 TM31 TM6

清炒胡萝卜花椰菜

4.4 (21 ocen)

Składniki

  • 10 克 油
  • 20 克 胡萝卜, 切片
  • 10 克 葱, 切段
  • 50 克 水
  • 200 克 白花椰菜, 切小朵
  • 200 克 西兰花, 切小朵
  • ½ 茶匙 盐
  • ¼ 茶匙 白胡椒粉

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
220 kJ / 52 kcal
Białko
3.254 g
Węglowodany
5.183 g
Tłuszcz
2.683 g
Błonnik
2.727 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy