Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g parmezan, tăiat bucăți (2 cm)
- 300 g carne tocată de vită, slabă, desfăcută bucăți
- 300 g carne tocată de porc, desfăcută bucăți
- 1 linguriță oregano uscat
- ¼ linguriță piper negru măcinat
- 1 - 2 lingurițe sare de mare, după gust
- 3 căței de usturoi, tăiați în două
- 20 g ulei de măsline
- 200 g ceapă galbenă, tăiată clini
- 50 g vin roșu
- 800 g roșii cuburi, din conservă
- 50 g piure de roșii
- 5 g zahăr
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 2120 kJ / 506 kcal
- Białko
- 36 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 34 g
- Tłuszcz nasycony
- 14 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 699 mg
Alternatywne przepisy
Sos de roșii
40 min
Chifteluțe cu sos de roșii
45 min
Sos de roșii pentru primele paste (10-12 luni)
20 min
Amestec de legume sotate, pentru supe sau tocane
25 min
Piept de pui sous-vide
Brak ocen
Ruladă de porc
1 Std. 30 Min
Piept de vită sous-vide
Brak ocen
Sos pentru grătar în stil texan
20 min
Ruladă de carne
1 Std. 30 Min
Ruladă cu 3 feluri de carne
2h 5min
Pește gras sous-vide
1h 5min
File de șalău cu mămăligă din porumb proaspăt
1h 5min