
Urządzenia i Akcesoria
Décoction d’orge à l’abricot et au gingembre
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
6 portions
Składniki
-
d’orge perlé60 g
-
d'abricots secs, dénoyautés60 g
-
figues séchées2
-
de gingembre, frais pelé15 g
-
de sel1 pincée
-
d'eau1600 g
-
citron(s) selon les goûts1 - 2
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
37 kcal /
154 kJ
Białko
1 g
Tłuszcz
0 g
Węglowodany
7 g
Błonnik
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Remèdes de grand-mère
12 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria