Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 230 g ciuperci brune, proaspete, feliate
- 230 g ciuperci champignon, proaspete, feliate
- 140 g ciuperci shiitake, proaspete, feliate
- 2 căței de usturoi
- 170 g ceapă roșie, sferturi
- 5 fire tarhon proaspăt, doar frunzele
- 3 fire cimbru proaspăt, doar frunzele, plus pentru decor
- 90 g unt, tăiat cuburi
- 450 g pulpe superioare de pui dezosate, fără piele, bucăți (1.5 cm)
- 750 g apă
-
1 ½
lingurițe cu vârf concentrat pastă de pui
lub 1 ½ cub de concentrat de pui (pentru 0,5 l) - 140 g tăiței cu ou, lați, uscați (de exemplu de tip pappardelle)
- 90 g frișcă lichidă, 30-40% grăsime
- ½ linguriță sare, după gust
- piper negru măcinat, după gust
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1749 kJ / 418 kcal
- Białko
- 25 g
- Węglowodany
- 26 g
- Tłuszcz
- 25 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Far breton cu prune uscate
2 godz.
Supă de pui cu tăiței
1h 35min
Budincă din fructe de pădure
15 min
Pâine cu chorizo
1 godz. 30 min
Supă de pui pentru zile de iarnă
1 godz.
Tăiței curry cu carne de porc
45 min
Papiote de calcan cu legume, la aburi
1 godz. 15 min
File de cod sous-vide, cu cartofi
Brak ocen
Carne de porc cu orez glutinos, la aburi (Budinci de orez)
2 godz. 30 min
Tocăniță de fasole cu perișoare
45 min
Supă de pui cu găluști de pâine
1h 5min
Pește și cartofi cu sos de roșii
50min