Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 230 g ciuperci brune, proaspete, feliate
- 230 g ciuperci champignon, proaspete, feliate
- 140 g ciuperci shiitake, proaspete, feliate
- 2 căței de usturoi
- 170 g ceapă roșie, sferturi
- 5 fire tarhon proaspăt, doar frunzele
- 3 fire cimbru proaspăt, doar frunzele, plus pentru decor
- 90 g unt, tăiat cuburi
- 450 g pulpe superioare de pui dezosate, fără piele, bucăți (1.5 cm)
- 750 g apă
-
1 ½
lingurițe cu vârf concentrat pastă de pui
lub 1 ½ cub de concentrat de pui (pentru 0,5 l) - 140 g tăiței cu ou, lați, uscați (de exemplu de tip pappardelle)
- 90 g frișcă lichidă, 30-40% grăsime
- ½ linguriță sare, după gust
- piper negru măcinat, după gust
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1749 kJ / 418 kcal
- Białko
- 25 g
- Węglowodany
- 26 g
- Tłuszcz
- 25 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Borș ucrainean cu sfeclă roșie
25 Min
Pui și ciuperci în sos de vin roșu
45min
Melci cu cartofi și brânză Taleggio
1 Std. 10 Min
Blanquette de vițel
1 Std. 30 Min
Supă de pui cu tăiței
1h 35 min
Frigărui tricolore cu somon
Brak ocen
Spată rulată de miel, la cuptor
2 Std. 30 Min
Tocană de fasole black-eyed cu calmari întregi
5 Std. 15 Min
Tocană de ciuperci și cârnați, cu arpacaș
55 min
Crenvurști vienezi cu supă de mazăre
1 Std. 10 Min
Tocăniță de fasole cu perișoare
45min
Supă cu zdrențe
45min