Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g kwark
- 1 el currypoeder
- 1 el mosterd
- ½ tl fijn zout
- 20 - 30 stengels verse bieslook, in ringen
- 4 hardgekookte eieren, gehalveerd
- 6 sneetjes wit brood, geroosterd
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 717 kJ / 171 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Błonnik
- 1.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1 Std. 5 Min
Kruidenboter flatbreads
35 分钟
Peren in rode wijn
3h 20min
Koninginnenhapje
55min
Rode uiensoep met gehaktballen
40 分钟
250 g sjalot kleuren
Brak ocen
Vier kazen flatbread om te delen
Brak ocen
Garnituur van courgette
30 分钟
Groenteflan
1h 35min
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50 分钟
Eiersalade in een knapperig Paasnestje
1小时
Kip in rode pepersaus met courgette en feta couscous
55min