Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 stonky čerstvého kopru, otrhané špičky (opcjonalnie)
- 300 gramů fenyklu, na kousky
- 150 gramů řapíkatého celeru, na kousky
- 30 gramů extra panenského olivového oleje
- 20 gramů čerstvě vymačkané šťávy z limetky
- ½ čajové lžičky soli
- 5 - 8 kuliček růžového pepře
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 409 kJ / 98 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Dip z červené řepy
15p
Dýňový salát s rukolou a kuličkami labneh
13h 30min
Olivová tapenáda
5p
Tuňákové máslo s kapary
5p
Soté se žampiony, cuketou a sušenou šunkou
25 Min
Dýňový salát s jablky a ředkvičkami
10p
Červené pesto
5p
Datlovo-sýrová paštika
5p
RAW jablečné koláčky s makovou náplní
10p
Mrkvové pesto
30p
Červené RAW stew z čerstvé zeleniny
5p
Mušle s omáčkou z bílého vína a smetany
45p