Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pionono
- 4 huevos
- 170 g de azúcar
- 1 cucharadita de esencia de vainilla
- 120 g de harina 0000
- 1 pellizco de sal
Relleno
- 200 g de jamón cocido en trozos
- 120 g de atún al natural
- 100 g de aceitunas negras sin carozo
Montaje
- 100 g de mayonesa
- 200 de queso de máquina, en fetas
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 645 kJ / 154 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 9 g
Alternatywne przepisy
Tarta Pascualina
1 godz. 30 min
Polenta cremosa con salsa boloñesa
1h 25min
Bizcochitos de grasa
40 min
Bizcochuelo de vainilla
40 min
Pionono relleno de dulce de leche
50 Min
Rogel
2h 20 min
Empanadas de carne
1 Std. 50 Min
Pastafrola de membrillo
2 Std.
Salsa criolla
5 Min
Budín de mandarinas
55 min
Tortas fritas
1h 5min
Marquise de chocolate
2 Std. 40 Min