Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g Wasser
- 4 Eier
- 300 g Porree, in Ringen (1 cm)
- ¼ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 2 Prisen Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 150 g Schinken, gekocht, mager
- 125 g Cherry-Tomaten
- 2 Stängel Petersilie, abgezupft
- 50 g Gewürzgurken, in Stücken
- 150 g Joghurt, 3,5% Fett
- 1 TL Senf
- 1 TL Honig
- 2 Prisen Muskat
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1555 kJ / 372 kcal
- Białko
- 28 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.5 g
- Błonnik
- 4.3 g
- Sód
- 915.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Feta-Spinat mit Spiegelei
35 min
Gebratene Rinderstreifen mit Gemüse und Feta
30 min
Graupen-Erbsen-Salat mit Thunfisch
30 min
Gurken-Dill-Milchshake
5min
Leichter Wurstsalat
10min
Putenfilet süß-sauer
45 min
Erbsen-Frittata
35 min
Kräuterlassi
5min
Spargel-Weißwurst-Salat
25 min
Omelette-Wraps mit Lachs-Erbsen-Creme
40 min
Risotto mit Sauerkraut
30 min
Kohlrabi-Eier-Salat
1h 15min