Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- manteca para enmantecar el molde
- 150 g de nueces peladas
- 250 g de almendras enteras con piel
- 150 g de chocolate amargo con más de 80% de cacao, en trozos
-
110
g de aceite de coco
lub 100 de manteca - 6 huevos
- 1 cucharadita de extracto de vainilla
-
120
g de xilitol
lub 200 g de eritritol - 1 cucharadita de polvo de hornear
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 636 kJ / 152 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 14 g
- Błonnik
- 1 g
Alternatywne przepisy
Frittata de brócoli con hierbas aromáticas
30 Min
Pan de nuez
1 Std. 5 Min
Smoothie bowl
5min
Volcán de dulce de leche
40 Min
Budín de frutos secos
35 min
Budín de banana y zucchini
50 min
Bastones de merluza con mayonesa de palta
35 min
Manteca de maní y mantecol
2 Std. 20 Min
Torta de chocolate y nuez
30 Min
Peceto al vapor con salsa de tomate
2 Std.
Crackers de semillas
50 min
Pan de almendras, nueces y harina de coco
50 min