Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Almíbar de romero
- 115 g de azúcar
- 115 g de agua
- 1 ramita de romero fresco y algo más para la decoración
Cóctel
- 115 g de gin
- 55 g de jugo de naranja recién exprimido
- 1 clara de huevo pasteurizada (ver sugerencias)
- 225 g de cubitos de hielo
-
55
g de soda
lub 55 g de vino espumante - naranja en rodajas, para decorar
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1628 kJ / 389.1 kcal
- Białko
- 1.8 g
- Węglowodany
- 59.8 g
- Tłuszcz
- 0.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0.1 g
- Sód
- 36.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Menú: Pasta con pollo. Ensalada templada. Bizcocho de chocolate.
1h
Corona de Navidad
1h 40min
Rosti de papa
40 min
Alfajores con baño de chocolate
1 godz. 30 min
Salsa para pastas: tomate y berenjena
35 min
Pan francés lagunero TM6 (Torreón)
2sa
Concentrado de tomate
40 min
Pastel de papas con pino de berenjenas
1h 20min
Ensalada de lentejas con reducción de balsámico
1h 15min
Ñoquis con salsa rosa
2hod. 25min
Hamburguesas de carne
1h
Pastel de papa
1h 10min