Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 700 gramů hovězího masa, nízkého roštěnce
- 1 čajová lžička hrubozrnné soli
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
- 1 snítka čerstvého tymiánu, jen lístky
- 1 větvička čerstvého rozmarýnu, jen lístky
- 150 gramů dijonské hořčice
- 50 gramů worcesterové omáčky
- 150 gramů kečupu
- 170 gramů olivového oleje
- 1400 - 1500 gramů vody (přibližně)
- 30 gramů citrónové šťávy
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2830.3 kJ / 676.5 kcal
- Białko
- 39.7 g
- Węglowodany
- 15.9 g
- Tłuszcz
- 51.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 9.5 g
- Błonnik
- 1.8 g
- Sód
- 1500.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Letní nápoj Hugo
5min
Chimichurri vepřová panenka se zeleninovou rýží
13 godz. 20 min
Turecká vejce (Cilbir) na řeckém jogurtu, servírovaná s opečeným chlebem a zeleninovým salátem
30 Min
Pomalu vařené jehněčí po středomořsku
6 Std. 45 Min
Dvě pečené ryby s masala kořením
1 Std. 15 Min
Vepřová panenka sous-vide s houbovou omáčkou
1 godz. 50 min
Vepřová panenka na korejský způsob s rýžovým salátem
40min
Tandoori marináda
10 min
Galette s ratatouille
1h 30min
Sous-vide krvavý steak s omáčkou béarnaise
2sa 20 dk
Panna cotta s borůvkami
6u. 30min
Portugalský chléb (Pão de água)
3 Std. 30 Min