Broa de centeio

Broa de centeio

4.0 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz.
600 g

Składniki

Massa lêveda
  • água
    120 g
  • fermento de padeiro fresco
    15 g
  • farinha tipo 65
    80 g
  • açúcar
    1 c. chá de
Broa
  • água
    470 g
  • sal
    2 c. chá de
  • farinha de milho branco
    200 g
  • farinha de centeio
    120 g
  • farinha tipo 65 mais q.b. p/ polvilhar
    110 g
  • fermento de padeiro fresco
    20 g
    7 g fermento de padeiro seco

Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 326.4 kcal / 1365.4 kJ
Białko 11.3 g
Tłuszcz 3 g
Węglowodany 65.6 g
Błonnik 7.5 g
Tłuszcz nasycony 0.2 g
Sód 784.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...