Urządzenia i Akcesoria
Recheio de abacaxi
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
450 g
Składniki
-
açúcar100 g
-
manteiga150 g
-
ovos4
-
polpa de abacaxi100 g
-
sumo de lima (2 unid. aprox.)50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
7 g
Kalorie
1784 kJ /
427 kcal
Tłuszcz
33 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Revista Maio 2019
26 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Éclairs de chocolate
2 godz.
Girafa torta
30 min
Mil-folhas de café
35 min
Mistura de ervas aromáticas para pão
Brak ocen
Recheio de mascarpone e morango
5 min
Creme de pasteleiro
15 min
Brigadeiros XL
1 godz. 30 min
Beignets de fruta
30 min
Panacota de chocolate e licor de creme irlandês
2 godz. 30 min
Cobertura de queijo-creme, café e cacau
5 min
Bolas de berlim com custard de baunilha
4 godz. 20 min
Bolo de chocolate e banana com coulis de morango
1 godz. 20 min