Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g açúcar
- 150 g manteiga
- 4 ovos
- 100 g polpa de abacaxi
- 50 g sumo de lima (2 unid. aprox.)
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 1784 kJ / 427 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 25 g
- Tłuszcz
- 33 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Brigadeiro de maracujá
3h 30min
Recheio de mascarpone e morango
5 Min
Naked cake
1 Std. 30 Min
Panacotas de chocolate branco
4h 5min
Bolo de milho com limão e sementes de papoila
50 Min
Bolo preto da Madeira
1 Std. 40 Min
Pãezinhos doces
3 Std.
Cobertura de chocolate e avelã
1 Std.
Torta de cacau
45min
Trifle de chocolate com mascarpone e frutos tropicais
45min
Bolo de maracujá
1 godz. 15 min
Gelado de coco com cobertura de chocolate
4 Std.