Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 30 g de chocolate con leche en trozos
- 40 g de mantequilla
- 2 huevos
- 30 g de azúcar
- 20 g de harina de repostería
- 500 g agua
- 3 bolas de helado de vainilla
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1828 kJ / 437 kcal
- Białko
- 9.1 g
- Węglowodany
- 36.3 g
- Tłuszcz
- 28.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 15.9 g
- Błonnik
- 2.5 g
- Sód
- 93.5 mg
Alternatywne przepisy
Rocas de chocolate, almendra y avellana
40min
Espuma de café soluble (Café Dalgona)
5 min
Volcán de chocolate
15min
Espumoso de cava con frutos rojos
4 Std. 50 Min
Volcán de chocolate para dos
15min
Yogur de galletas Oreo®
14h 15min
Natillas de chocolate blanco con nata de cítricos
1h 25min
Volcán de chocolate relleno de chocolate blanco
20 min
Palitos de galleta cubiertos con chocolate (Pocky) - Japón
2h 30 min
Mug cake de limón y almendra
20 min
Mousse tres chocolates
3h 15 min
Volcán de chocolate al vapor
50min