Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 170 g de chocolate fondant para postres (50% cacao)
- 170 g de mantequilla (y algo más para engrasar)
- 3 huevos
- 3 yemas de huevo
- 60 g de azúcar
- 50 g de harina de repostería
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1612 kJ / 387 kcal
- Białko
- 6.55 g
- Węglowodany
- 21.4 g
- Tłuszcz
- 30.54 g
Alternatywne przepisy
Brownie rápido
25 min
Glaseado de chocolate (ganache)
20 min
Tiramisú
5h 20min
Mousse de chocolate
3h 20min
Bizcocho veteado
2h
Crêpes
1h 15 min
Barritas de chocolate y caramelo
4h 30 min
Volcán de chocolate relleno de chocolate blanco
20 min
Muffins con pepitas de chocolate
1h
Volcán de chocolate para dos
15min
Galletas con pepitas de chocolate
50min
Tarta de chocolate
40min