Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Ganche de chocolate
- 100 g de chocolate amargo
- 50 g de crema para batir (30-40% grasa)
Esponja de chocolate
- 3 huevos
- 50 g de azúcar refinada
- aceite en aerosol, el necesario para engrasar
- 25 g fécula de maíz
- 25 g de cocoa en polvo
- 300 g de agua, para el Varoma
- 180 g helado de chocolate, para servir
- 100 g de fruta de temporada, para servir
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 619 kJ / 147 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 18 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 47 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chocolate caliente
15min
Volcán de chocolate
20min
Bocaditos de chocolate blanco y caramelo salado TM6
1h 30min
Leche de caramelo caliente TM6
50min
Chuletas de cerdo con salsa de piña y patatas asadas al vacío TM6
3 Std. 25 Min
Salmón con brócoli, arroz y salsa holandesa de limón TM6
45min
Frangipan de almendra
15min
Madeleine de limón
1h
Glaseado de chocolate (ganache)
20min
Bollitos de mantequilla
1 Std. 40 Min
Donas de chocolate
50min
Ganache de chocolate
35min