
Urządzenia i Akcesoria
Rosca mulata de Melgaço
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
18 doses
Składniki
-
açúcar amarelo500 g
-
casca de limão só a parte amarela4 tiras de
-
cacau em pó magro70 g
-
canela em pó1 c. chá de
-
leite gordo500 g
-
aguardente50 g
-
manteiga mais q.b. p/ untar125 g
-
ovos5
-
farinha tipo 55500 g
-
fermento em pó p/ bolos2 c. chá de
-
bicarbonato de sódio2 c. chá de
-
noz100 g
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
346 kcal /
1445 kJ
Białko
7 g
Tłuszcz
13 g
Węglowodany
50 g
Błonnik
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Revista Abril 2020
34 Przepisy
Portugalia
Portugalia