Urządzenia i Akcesoria
Trifle de choux com frutos vermelhos
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
8 doses
Składniki
Massa choux
-
água250 g
-
manteiga50 g
-
sal1 pitada de
-
açúcar10 g
-
farinha tipo 65150 g
-
ovos batidos3
Creme
-
ovos4
-
açúcar40 g
-
natas c/ 35% de gordura bem frias200 g
-
açúcar40 g
-
queijo mascarpone350 g
-
frutos vermelhos150 g
-
morangos cortados em quartos350 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 dose
Sód
241.5 mg
Białko
10.7 g
Kalorie
1966.3 kJ /
470 kcal
Tłuszcz
33.3 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
18.7 g
Węglowodany
33.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Revista Junho 2017
30 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Cheesecake
4 godz. 30 min
Cheesecake com lemon curd
3 godz. 30 min
Peru Wellington com batatas Duchesse
2 godz. 15 min
Tiramisu de chocolate e morango
2 godz.
Swirl de chocolate e framboesa
10 min
Trifle de chocolate com mascarpone e frutos tropicais
45 min
Deviled eggs
30 min
Vulcões de chocolate com chocolate branco
25 min
Crumble frio de framboesas
15 min
Éclairs de chocolate
2 godz.
Marquise de chocolate
3 godz.
Crocante de maçã
5 godz. 30 min