Urządzenia i Akcesoria
Salsa de ajo italiano y jitomate
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
1 receta completa
Składniki
-
45 g de ajo italiano, pelado
-
60 g de aceite de oliva
-
350 g de jitomate cortado en cuartos
-
2 pizcas de orégano seco
-
1 rama de albahaca
-
½ cdita de sal fina
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 receta completa
Białko
6 g
Kalorie
2835 kJ /
675 kcal
Tłuszcz
61 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
32 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
ESPECIAL AJOS
6 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Pasta de jitomate
2 godz. 40 min
Salsa de jitomate
40 min
Pollo con mole
1 godz.
Fideo seco en salsa de chiles
35 min
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30 min
Adobo con carne
50 min
Puré de jitomate básico
35 min
Salsa cátsup
25 min
Nieve de pepino
10 min
Nieve de frutas
10 min
Res con teriyaki y arroz al vapor
1 godz. 50 min
Salsa roja de molcajete
10 min