Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 Eier, kalt
- 15 g rote Zwiebel, nur die Schale
- Wasser zum Auffüllen
- Wartości odżywcze
- na 1 Stück
- Kalorie
- 258 kJ / 62 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 61 mg
Alternatywne przepisy
Kefir-Zöpfe
7h 30min
Eier gelb färben
55 min
Hartweizen-Focaccia
7 Std.
Eier hellblau färben
55 min
Eier grün färben
1 Std. 30 Min
Apfelmus auf Vorrat
35min
Pellkartoffeln (im Varoma)
40min
Eier gelb färben
2 Std. 30 Min
Eier blau färben
2 Std. 30 Min
Eier rotbraun färben
55 min
Suppengemüse anbraten
25min
Schokoladescheiben mit Trockenfrüchten
20min