Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g Butterschmalz
- 200 g Birnen (mit festem Fleisch, z. B. Corella, Williams), in Stücken (3,5 cm)
- 15 g Zucker
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 569 kJ / 136 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 19 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 3.3 g
- Sód
- 2 mg
Alternatywne przepisy
Möhrenstreifen anbraten (200 g)
15min
Zwiebeln und Chili anbraten
20min
Pilze anbraten (300 g)
25min
Pilze und Speckwürfel anbraten
20min
Paprika und Zwiebeln anbraten
25min
Äpfel anbraten (200 g)
15min
Ananas anbraten (400 g)
20min
Ananas anbraten (200 g)
15min
Birnen anbraten (400 g)
15min
Möhrenstreifen anbraten (400 g)
20min
Gemischtes Gemüse anbraten
30min
Äpfel anbraten (400 g)
15min