Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 Schalotte
- 20 g grüne Pfefferkörner, eingelegt, abgetropft
- 400 g Rinderfond
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
lub 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 50 g Cognac
- 200 g Sahne
- 1 TL Senf
- 30 g Butter
- 30 g Speisestärke
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1469 kJ / 351 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 30 g
- Błonnik
- 0.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kabeljau mit Kräuterkruste, Reis und Zitronensauce
45 Min
Rib Eye mit Béarnaise
1 Std. 50 Min
Sauce Béarnaise
40 min
Vitello Tonnato
48 Std.
Sauce Béarnaise
20 min
Schweinemedaillons in Pfeffer-Cognac-Sauce
50 Min
Französische Zwiebelsuppe
5 Std. 30 Min
Schwarze Spaghetti mit Parmesan-Sauce und Garnelen
45 Min
Rindercarpaccio mit Trüffel-Mayonnaise
25 min
Cocktailsauce zu Krabben und Co.
5 Min
Schnelle Sauce Hollandaise
10 min
Cevapcici mit Djuvec-Reis
1 godz. 10 min