Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 Schalotte
- 20 g grüne Pfefferkörner, eingelegt, abgetropft
- 400 g Rinderfond
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
lub 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 50 g Cognac
- 200 g Sahne
- 1 TL Senf
- 30 g Butter
- 30 g Speisestärke
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1469 kJ / 351 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 30 g
- Błonnik
- 0.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Wein-Senf-Dressing (Vorratsgröße)
40min
Hummer Thermidore
35 Min
Sauce Béarnaise
20 min
Vitello Tonnato
48j
Entenbrust mit Röstzwiebel-Knödel und Möhren
1h 40min
Vitello tonnato sous-vide
4h 30 min
Beurre Blanc (Butter-Weißwein-Sauce) zu Fisch
35 Min
Beef- & Tuna-Tatar mit Trüffelmayonnaise
2h 15min
Sommer-Cocktailsauce
20 min
Zwiebel-Rostbraten mit Spätzle
2h
Schweinemedaillons in Pfeffer-Cognac-Sauce
50min
Pulled-Pork-Burger
4 Std. 50 Min