Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 9 folhas de gelatina neutra
- Água q.b. p/ hidratar
- 150 g açúcar
- 500 g queijo ricota
- 200 g natas c/ 35% de gordura
- 150 g pêssego cortado em pedaços
- 150 g alperce cortado em pedaços
- 60 g mel
- 1 c. sopa de folhas de tomilho-limão
- Wartości odżywcze
- na 1 dose
- Kalorie
- 1315.9 kJ / 314.5 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 31.4 g
- Tłuszcz
- 17.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.9 g
- Błonnik
- 0.7 g
- Sód
- 67.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Doce da casa
2 Std. 30 Min
Pudim de leite condensado e café
1h
Semifrio de bolacha e ovos
4 Std.
Bavaroise de morango
8 godz. 5 min
Bolo pudim
3 Std.
Semi-frio de requeijão e maracujá
4 Std. 30 Min
Semifrio de morango
6 Std.
Panacota de chocolate e licor de creme irlandês
2 Std. 30 Min
Semifrio de nata e morango
10 Std.
Cheesecake de framboesa
4h 20min
Semifrio de bolacha
5h
Semifrio de framboesa
8h 20 min