Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 9 folhas de gelatina neutra
- Água q.b. p/ hidratar
- 150 g açúcar
- 500 g queijo ricota
- 200 g natas c/ 35% de gordura
- 150 g pêssego cortado em pedaços
- 150 g alperce cortado em pedaços
- 60 g mel
- 1 c. sopa de folhas de tomilho-limão
- Wartości odżywcze
- na 1 dose
- Kalorie
- 1315.9 kJ / 314.5 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 31.4 g
- Tłuszcz
- 17.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.9 g
- Błonnik
- 0.7 g
- Sód
- 67.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Taça dos reis
8 godz.
Doce de amêndoa e ovos-moles
1 godz. 20 min
Semi-frio de requeijão e maracujá
4h 30min
Semifrio de morango
6h
Semifrio de nata e morango
10óra
Panacota de framboesa com molho de laranja
4 Std. 35 Min
Delícia de morango
1 godz. 30 min
Cheesecake de mirtilos
5h
Duo de chocolate e avelã
3h 30min
Cheesecake de framboesa
4h 20min
Semifrio de framboesa
8h 20min
Pudim de laranja
5h