Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 克 蘑菇 ,切塊
- 500 - 550 克 水
- 200 克 牛奶
-
1
塊 蔬菜高湯塊
lub 1 滿茶匙 蔬菜高湯醬 - 50 克 麵粉
- ½ 茶匙 鹽
- 50 克 鮮奶油
- 4 枝 新鮮巴西利 ,只取葉子
- 40 克 奶油乳酪 (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 550 kJ / 132 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Błonnik
- 2.2 g