
Urządzenia i Akcesoria
蘑菇濃湯
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 人份
Składniki
-
蘑菇 ,切塊400 克
-
水500 - 550 克
-
牛奶200 克
-
蔬菜高湯塊1 塊
-
麵粉50 克
-
鹽½ 茶匙
-
鮮奶油50 克
-
新鮮巴西利 ,只取葉子4 枝
-
奶油乳酪 (opcjonalnie)40 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
132 kcal /
550 kJ
Białko
7 g
Tłuszcz
9 g
Węglowodany
5 g
Błonnik
2.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

美善品多功能料理機基礎食譜
191 Przepisów
Tajwan
Tajwan