![Panqué alemán al vino tinto de Don Martin Berger Panqué alemán al vino tinto de Don Martin Berger](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/30E71676-A11A-4FAD-A8DF-E1C9E8B17E99/Derivates/430628AD-C260-4254-9FDA-6A0EB2122F3E.jpg)
Wersje kompatybilne
Panqué alemán al vino tinto de Don Martin Berger
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g de chocolate, en trozos
- 4 huevos
- 250 g de azúcar
- 250 g de mantequilla sin sal, a temperatura ambiente
- 120 g de vino tinto
- 2 cucharaditas de vainilla
- 1 cucharadita de canela en polvo
- 250 g de harina
- 1 cucharadita de polvo para hornear
Glaseado
- 250 g de azúcar
- 30 g de vino tinto
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 2176 kJ / 518 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 72 g
- Tłuszcz
- 25 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gelatina de mazapán
2 Std.
Pastel de chocolate y almendras
25 min
Mezcla infalible
5min
Pastel de choco nuez
50min
Panqué de nuez glaseado
1 Std. 30 Min
Pan de elote
2 Std.
Rosca de yogur
1h 40min
Pan de elote
2 Std.
Gorditas de nata callejeras
30 min
El mejor pastel de chocolate
1 godz.
Bisquets
40 min
Pollo en salsa de guajillo, arroz con elote y pastel de chocoplátano
55 min