Urządzenia i Akcesoria
Raspado de tamarindo
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 porciones
Składniki
-
400 g de agua
-
60 g de tamarindo pelado
-
40 g de jugo de limón
-
30 g de jugo de naranja
-
sal fina al gusto
-
azúcar al gusto
-
400 g de hielos
-
chile seco tipo tajín
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Białko
0.5 g
Kalorie
175.2 kJ /
41.8 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0.8 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
LIBRO A. INFANTIL
64 Przepisy
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Nieve de frutos rojos
20 min
Pico de gallo
5 min
Nieve rápida de fruta
5 min
Arroz rojo
1 godz. 25 min
Agua de Horchata
10 min
Chilaquiles rojos
25 min
Salsa roja de molcajete
10 min
Esquites
30 min
Agua de melón y guayaba
10 min
Salsa roja de chile habanero
10 min
Agua de pepino y limón
10 min
Nieve de frutas
10 min