Hongos ostra y risotto de Champagne

Hongos ostra y risotto de Champagne

3.0 4 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 porciones

Składniki

  • 150 g de cebolla en cuartos
  • 1 diente de ajo
  • 30 g de aceite de oliva
  • 100 g de tocino ahumado en rebanadas finas
  • 250 g de champiñón ostra en rebanadas
  • 1 cdita de concentrado de caldo de res
    1 cubito de caldo de carne
  • 300 g de champán
    300 g de vino blanco seco
  • 500 g de agua
  • 300 g de arroz para risotto
  • 30 g de mantequilla
  • 50 g de queso parmesano rallado

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Sód 480.9 mg
Białko 15.3 g
Kalorie 2687.9 kJ / 642.4 kcal
Tłuszcz 27.4 g
Błonnik 2.1 g
Tłuszcz nasycony 10.5 g
Węglowodany 69.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...