Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de cebolla, en cuartos
- 1 diente de ajo
- 30 g de aceite de oliva
- 100 g de tocino ahumado, en rebanadas finas
- 250 g de champiñón ostra, en rebanadas
-
1
cdita de concentrado de caldo de res
lub 1 cubito de caldo de carne -
300
g de champán
lub 300 g de vino blanco seco - 500 g de agua
- 300 g de arroz para risotto
- 30 g de mantequilla
- 50 g de queso parmesano, rallado
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2687.9 kJ / 642.4 kcal
- Białko
- 15.3 g
- Węglowodany
- 69.8 g
- Tłuszcz
- 27.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.5 g
- Błonnik
- 2.1 g
- Sód
- 480.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Puré de camote
40 min
Puré de papas al estilo Argentino
50 min
Puré de papa y camote con chile morita
45 min
Puré de papa y poro
40 min
Risotto con calabacita y tocino
35 min
Goulash
1h
Salsa de hongos y vino blanco TM6
30 min
Lomo strogonoff con espárragos al vapor
55 min
Puré de papas, espinaca y queso
30 min
Postrecitos de dulce de leche
2h 20 min
Papillotes de merluza austral con puré de papas
45 min
Risotto con hongos a la cerveza
40 min