Hongos ostra y risotto de Champagne
TM6 TM5

Hongos ostra y risotto de Champagne

3.0 (4 oceny)

Składniki

  • 150 g de cebolla, en cuartos
  • 1 diente de ajo
  • 30 g de aceite de oliva
  • 100 g de tocino ahumado, en rebanadas finas
  • 250 g de champiñón ostra, en rebanadas
  • 1 cdita de concentrado de caldo de res
    lub 1 cubito de caldo de carne
  • 300 g de champán
    lub 300 g de vino blanco seco
  • 500 g de agua
  • 300 g de arroz para risotto
  • 30 g de mantequilla
  • 50 g de queso parmesano, rallado

Wartości odżywcze
na 1 porción
Kalorie
2687.9 kJ / 642.4 kcal
Białko
15.3 g
Węglowodany
69.8 g
Tłuszcz
27.4 g
Tłuszcz nasycony
10.5 g
Błonnik
2.1 g
Sód
480.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy