
Urządzenia i Akcesoria
宫保鸡丁
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
2 人份
Składniki
-
鸡胸肉 ,切1.5×1.5厘米丁,吸干水分300 克
-
盐 ,约1克¼ 茶匙
-
白胡椒粉1 小撮
-
老抽 ,约3克½ 茶匙
-
玉米淀粉 ,约10克1 汤匙
-
老抽½ 茶匙
-
豆瓣酱1 茶匙
-
生抽1 茶匙
-
辣椒酱1 汤匙
-
糖2 茶匙
-
醋1 汤匙
-
花椒¼ 茶匙
-
蒜头 ,切片2 瓣
-
姜 ,切片10 克
-
油40 克
-
无盐烤花生80 克
-
京葱 ,切2厘米段30 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
444.7 kcal /
1860.7 kJ
Białko
23.8 g
Tłuszcz
25.1 g
Węglowodany
33.7 g
Błonnik
6.9 g
Tłuszcz nasycony
5.1 g
Sód
463.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

和小美一起做家宴
11 Przepisów
Chiny
Chiny

高温专辑
37 Przepisów
Chiny
Chiny