清蒸鲈鱼
TM31 TM5 TM6

清蒸鲈鱼

4.3 (14 ocen)

Składniki

  • 1 条 鲈鱼 (去头去尾,取2块鱼菲力,约400克)
  • ½ 茶匙 盐
  • 1 汤匙 料酒
  • 2 根 葱, 切段
  • 5 克 姜, 切丝
  • 500 克 水, 蒸煮用
  • 1 汤匙 蒸鱼豉油

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
460 kJ / 110 kcal
Białko
18.9 g
Węglowodany
0.7 g
Tłuszcz
3.4 g
Błonnik
0 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy