干锅包菜
TM5 TM6

干锅包菜

3.8 (39 ocen)

Składniki

  • 5 克 姜, 切片
  • 2 支 干辣椒, 去籽切段
  • 100 克 五花肉, 切片
  • 1 汤匙 料酒
  • 300 克 包菜, 切块
  • 1 茶匙 糖
  • 1 茶匙 盐
  • 1 茶匙 生抽
  • 1 汤匙 蚝油

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
735 kJ / 175 kcal
Białko
3.7 g
Węglowodany
6.1 g
Tłuszcz
15 g
Błonnik
1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy