Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 克 蒜头
- 10 克 油
- 300 克 芦笋
- 10 克 百合, 切片
- 250 克 虾仁
- ½ 茶匙 盐
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 512 kJ / 122 kcal
- Białko
- 15.4 g
- Węglowodany
- 2.1 g
- Tłuszcz
- 5.4 g
- Błonnik
- 0.2 g