Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 片 吉利丁片 (每片約2克)
- 水 ,少許,浸泡用
- 50 克 水 ,多備一些浸泡用
-
300
克 新鮮綜合紅莓 (如:草莓、覆盆子)
lub 300 克 冷凍綜合莓果 - 200 克 糖
-
250
克 凝乳奶酪 (夸克)
lub 250 克 瑞可達鮮酪 - 250 克 鮮奶油 (脂肪含量約30%) (冷藏)
- 新鮮薄荷葉 ,少許,裝飾用
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1432 kJ / 342 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 38 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Błonnik
- 1.7 g