
Urządzenia i Akcesoria
莓果慕斯
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 5 godz.
6 人份
Składniki
-
吉利丁片 (每片約2克)5 片
-
水 ,少許,浸泡用
-
水 ,多備一些浸泡用50 克
-
新鮮綜合紅莓 (如:草莓、覆盆子)300 克
-
糖200 克
-
凝乳奶酪 (夸克)250 克
-
鮮奶油 (脂肪含量約30%) (冷藏)250 克
-
新鮮薄荷葉 ,少許,裝飾用
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
342 kcal /
1432 kJ
Białko
7 g
Tłuszcz
18 g
Węglowodany
38 g
Błonnik
1.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

美善品多功能料理機基礎食譜
191 Przepisów
Tajwan
Tajwan