Urządzenia i Akcesoria
Gaspacho
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
6 doses
Składniki
-
tomate maduro cortado em pedaços1000 g
-
pimento vermelho s/ sementes150 g
-
dente de alho1
-
cebola80 g
-
pepino parcialmente descascado140 g
-
vinagre20 g
-
sal1 c. chá de
-
pimenta1 c. chá de
-
azeite50 g
-
água gelada200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 dose
Sód
399.7 mg
Białko
2.2 g
Kalorie
513.8 kJ /
122.8 kcal
Tłuszcz
8.7 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Węglowodany
10.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gaspacho de tomate e melancia
5 min
Sopa fria de pepino e ervas aromáticas
30 min
Gaspacho de beterraba
50 min
Sopa fria de melão com presunto
10 min
Sopa fria de pepino
4 godz.
Salmorejo
25 min
Gaspacho
30 min
Gaspacho
1 godz. 15 min
Sopa fria de pepino, maçã e limão
10 min
Vichyssoise
40 min
Sopa alentejana
30 min
Creme de castanhas e couve-flor - TM31
50 min