Urządzenia i Akcesoria
Gaspacho
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
6 doses
Składniki
-
tomate maduro cortado em pedaços1000 g
-
pimento vermelho s/ sementes150 g
-
dente de alho1
-
cebola80 g
-
pepino parcialmente descascado140 g
-
vinagre20 g
-
sal1 c. chá de
-
pimenta1 c. chá de
-
azeite50 g
-
água gelada200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 dose
Sód
399.7 mg
Białko
2.2 g
Kalorie
513.8 kJ /
122.8 kcal
Tłuszcz
8.7 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Węglowodany
10.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sopa de cação
40 min
Sopa de beldroegas com queijo fresco
50 min
Caril de camarão
35 min
Gaspacho de tomate e melancia
5 min
Sopa de meloa
1 godz.
Sopa fria de pepino e ervas aromáticas
30 min
Gaspacho de beterraba
50 min
Salmorejo
25 min
Gaspacho
30 min
Gaspacho
1 godz. 15 min
Tomatada de ovos
35 min
Esparregado
20 min