Urządzenia i Akcesoria
Chicken Tikka
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
4 Portionen
Składniki
-
Pouletbrustfilets in Stücken (2 cm)500 g
-
Naturjoghurt100 g
-
Tikka-Paste selbst gemacht (siehe Tipp)150 g
-
pflanzliches Öl zum Einfetten
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
39 g
Kalorie
1219 kJ /
291 kcal
Tłuszcz
13 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Scharfes Ingwer-Poulet
45 min
Bohnen-Cassoulet mit Salsiccia
50 min
Tom Kha Gai
45 min
Rindfleisch mit roter Peperoni
40 min
Bao Buns mit BBQ-Schweinefilet
3 godz.
Thai Tom Yum
45 min
Tikka-Paste
1 godz.
Schnelles Bohnen-Chorizo Chilli
20 min
Gebratene Teigtaschen mit Rindsfleischfüllung
1 godz.
Tikka Masala Wraps
40 min
Bao-Buns aus dem Egg poacher
1 godz.
Koreanisch frittiertes Poulet
3 godz. 10 min