Urządzenia i Akcesoria
Chicken Tikka
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
4 Portionen
Składniki
-
Pouletbrustfilets in Stücken (2 cm)500 g
-
Naturjoghurt100 g
-
Tikka-Paste selbst gemacht (siehe Tipp)150 g
-
pflanzliches Öl zum Einfetten
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
39 g
Kalorie
1219 kJ /
291 kcal
Tłuszcz
13 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Tikka Masala
45 min
Beef Wellington mit Rotwein-Jus und Champignon-Duxelle
2 godz. 30 min
Butter Chicken
50 min
Ghee
20 min
Tikka-Paste
1 godz.
Grünes Poulet-Curry
55 min
Kerala Fisch Curry
30 min
Thai Burger
30 min
Pouletschenkel en escabeche aus dem Ofen
1 godz.
Pouletbrust Metaxa
1 godz.
Schnelles Indian Butter Chicken
45 min
Poulet mit Sesamsauce und Reis
40 min