Saltear carne de porco em tiras
TM6

Saltear carne de porco em tiras

4.4 (22 oceny)

Składniki

  • 20 g azeite
    lub 20 g óleo vegetal
  • 1 dente de alho
    lub 20 g cebola cortada em lâminas
  • 250 g carne de porco s/ nervos e s/ ossos, cortada em tiras (1x3-4 cm aprox.), seca com papel de cozinha

Wartości odżywcze
na 100 g
Kalorie
1403.8 kJ / 335.5 kcal
Białko
17 g
Węglowodany
0.4 g
Tłuszcz
29.1 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Błonnik
0 g
Sód
56.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy