Saltear carne de porco em tiras

Saltear carne de porco em tiras

4.5 24 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
250 g

Składniki

  • azeite
    20 g
    20 g óleo vegetal
  • dente de alho
    1
    20 g cebola, cortada em lâminas
  • carne de porco s/ nervos e s/ ossos cortada em tiras (1x3-4 cm aprox.), seca com papel de cozinha
    250 g

Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 335.5 kcal / 1403.8 kJ
Białko 17 g
Tłuszcz 29.1 g
Węglowodany 0.4 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 9 g
Sód 56.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...