Saltear carne de porco em cubos

Saltear carne de porco em cubos

4.5 20 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
250 g

Składniki

  • azeite
    20 g
    20 g óleo vegetal
  • dente de alho
    1
    20 g cebola, cortada em lâminas
  • carne de porco s/ nervos e s/ ossos cortada em cubos (3 cm aprox.), seca com papel de cozinha
    250

Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 37418.5 kcal / 156559 kJ
Białko 2399.9 g
Tłuszcz 3018.3 g
Węglowodany 0.4 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 1122.9 g
Sód 7952.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...