Saltear carne de porco em cubos
TM6

Saltear carne de porco em cubos

4.5 (20 ocen)

Składniki

  • 20 g azeite
    lub 20 g óleo vegetal
  • 1 dente de alho
    lub 20 g cebola cortada em lâminas
  • 250 carne de porco s/ nervos e s/ ossos cortada em cubos (3 cm aprox.), seca com papel de cozinha

Wartości odżywcze
na 100 g
Kalorie
156559 kJ / 37418.5 kcal
Białko
2399.9 g
Węglowodany
0.4 g
Tłuszcz
3018.3 g
Tłuszcz nasycony
1122.9 g
Błonnik
0 g
Sód
7952.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy