Urządzenia i Akcesoria
Torta margherita leggera
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
10 porzioni
Składniki
-
burro q.b. per ungere
-
300 g di zucchero
-
5 uova
-
125 g di fecola di patate
-
125 g di farina tipo 00
-
150 g di olio di semi di mais
-
1 bustina di lievito in polvere per dolci
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
5.3 g
Kalorie
1540 kJ /
368 kcal
Tłuszcz
15.2 g
Błonnik
0.3 g
Węglowodany
52.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Incaricate in cucina
5 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Torta di carote
1 godz. 10 min
Torta allo yogurt
40 min
Torta tutta mele
50 min
Torta al limone
55 min
Torta soffice al cocco
45 min
Torta margherita CucinaBarilla
1 godz.
Torta all'olio senza uova
1 godz. 10 min
Torta sabbiosa
50 min
Torta margherita
50 min
Torta semplice al cioccolato
50 min
Torta allo yogurt con cioccolato al latte
1 godz. 10 min
Torta paradiso
1 godz. 10 min