Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- burro q.b. per ungere
- 300 g di zucchero
- 5 uova
- 125 g di fecola di patate
- 125 g di farina tipo 00
- 150 g di olio di semi di mais
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1540 kJ / 368 kcal
- Białko
- 5.3 g
- Węglowodany
- 52.3 g
- Tłuszcz
- 15.2 g
- Błonnik
- 0.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Torta soffice al cocco
45 mnt
Torta di carote
1h 10 min
Torta allo yogurt
40 mnt
Torta margherita
50 mnt
Torta all'olio senza uova
1h 10 min
Torta tutta mele
50 mnt
Torta al limone
55min
Torta paradiso
1h 10 min
Torta semplice al cioccolato
50 mnt
Torta allo yogurt con cioccolato al latte
1h 10 min
Torta paradiso con mousse alla crema gianduia
1h 30min
Torta al cioccolato
1j