Kabocha Focaccia
TM6 TM5

Kabocha Focaccia

4.2 (6 ocen)

Składniki

  • 3 oz extra virgin olive oil, plus extra to grease
  • 7 oz kabocha squash, peeled, de-seeded, cubed (2 in.), divided
  • 7 ½ oz water
  • 15 oz bread flour
  • 1 packet/envelope rapid rise yeast (2¼ tsp)
  • ½ tsp sugar
  • 2 stalks fresh rosemary (leaves only)
    lub 2 stalks fresh sage (leaves only)
  • 4 oz feta cheese, crumbled

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1883 kJ / 450 kcal
Białko
11 g
Węglowodany
59 g
Tłuszcz
19 g
Błonnik
3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy