Urządzenia i Akcesoria
Kabocha Focaccia
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
6 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil plus extra to grease3 oz
-
kabocha squash peeled, de-seeded, cubed (2 in.), divided7 oz
-
water7 ½ oz
-
bread flour15 oz
-
rapid rise yeast (2¼ tsp)1 packet/envelope
-
sugar½ tsp
-
2 stalks fresh sage, (leaves only)fresh rosemary (leaves only)2 stalks
-
feta cheese crumbled4 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
11 g
Kalorie
1883 kJ /
450 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
59 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pan Pizza
1 godz. 30 min
Cheese Crackers
2 godz. 30 min
Vegetable Patties
1 godz.
Fava Bean and Goat Cheese Dip
20 min
Pecan Pie Tarts
2 godz. 25 min
Vegetable Crackers
16 godz.
Hawaiian Mochi Cake
1 godz. 45 min
Pumpkin Soup with Crispy Chickpeas
1 godz.
Baked Falafel with Jalapeño Tahini Sauce
50 min
Cornbread Pie
1 godz. 25 min
Chicago-Style Deep Dish Pizza
2 godz. 50 min
Goat Cheese Rolls
2 godz.