Urządzenia i Akcesoria
Kabocha Focaccia
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
6 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil plus extra to grease3 oz
-
kabocha squash peeled, de-seeded, cubed (2 in.), divided7 oz
-
water7 ½ oz
-
bread flour15 oz
-
rapid rise yeast (2¼ tsp)1 packet/envelope
-
sugar½ tsp
-
2 stalks fresh sage, (leaves only)fresh rosemary (leaves only)2 stalks
-
feta cheese crumbled4 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
11 g
Kalorie
1883 kJ /
450 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
59 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Meyer Lemon Bars
40min
Apple and Kiwi Jam
40min
Chocolate Beet Cake
1h 20min
Hummus (Ilan Hall)
9h 5min
Tangzhong Milk Bread
2h 35min
Firecracker Pearl Rice Meatballs
2h
Pumpkin Ice Cream
10h 5min
Curried Chicken, Arugula and Pineapple
35min
Yogurt Miso Potato Salad
35min
Spaghetti Squash with Chilies, Lime and Dukkah
1h 5min
Tamarind Paste
15min
Garlic Shrimp and Grits
1h 10min