Urządzenia i Akcesoria
Masa maślana
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
600 g
Składniki
-
120 g cukru
-
350 g masła miękkiego, pokrojonego na kawałki
-
120 g mleka w temp. pokojowej
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
15.2 mg
Białko
1.2 g
Kalorie
2124.9 kJ /
507.9 kcal
Tłuszcz
48 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
30.4 g
Węglowodany
21 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Masa maślana z mlekiem skondensowanym do dekoracji tortów
10 min
Polewa czekoladowa do tortu (drip)
10 min
Różowy tort z kremem malinowym
48 godz.
Masa maślana z mlekiem w proszku do dekoracji tortów
10 min
Ciasto kruche słodkie
2 godz.
Tort czekoladowy z polewą lustrzaną (mirror glaze)
7 godz. 55 min
Ganache czekoladowy
3 godz. 20 min
Maślany ganache czekoladowy do dekoracji tortów
45 min
Biszkopt czekoladowy
4 godz.
Krem maślany na bazie bezy szwajcarskiej
20 min
Biszkopt kakaowy
4 godz.
Biszkopt
1 godz. 50 min