![Lemony Bunny Bread Rolls Lemony Bunny Bread Rolls](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E343FE2F-30F1-4079-B1A5-40C4C1C73A36/Derivates/C86E255B-7B20-4200-BB24-E54AFD31E5CB.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 11 oz whole milk
- 1 tbsp lemon juice
- 1 lemon, thin peel only, no pith
- 20 oz bread flour, divided
- 2 oz unsalted butter, room temperature
- 2 ¼ tsp dried instant yeast
- 2 oz sugar, to taste
- 1 ½ tsp salt
- 1 large egg
- 1 tsp water
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 870 kJ / 208 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 41 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 303 mg