Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g de aceite de oliva virgen extra (y algo más para engrasar un bol)
- 220 g de agua a temperatura ambiente
-
1
cucharadita de azúcar (opcjonalnie)
lub 1 cucharadita de malta en polvo (opcjonalnie) -
20
g de levadura prensada fresca desmenuzada
lub 2 cucharaditas de levadura de panadería deshidratada (8 g) - 400 g de harina de fuerza
- 1 cucharadita de sal
- Wartości odżywcze
- na 670 g
- Kalorie
- 7341 kJ / 1752 kcal
- Białko
- 45 g
- Węglowodany
- 302 g
- Tłuszcz
- 39 g
- Tłuszcz nasycony
- 5 g
- Błonnik
- 12.7 g
- Sód
- 1571.8 mg