Urządzenia i Akcesoria
Salsa boloñesa
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
1000 g
Składniki
-
de apio en trozos30 g
-
de zanahoria en trozos70 g
-
de cebolla en cuartos100 g
-
de albahaca fresca (opcjonalnie) (solo las hojas)1 ramita
-
de aceite de oliva50 g
-
de carne picada mixta400 g
-
de vino tinto70 g
-
de tomate concentrado (opcjonalnie)1 cucharada
-
de tomate triturado en conserva400 g
-
hoja de laurel seca1
-
de sal1 cucharadita
-
de pimienta molida1 pellizco
-
de nuez moscada molida1 pellizco
Wartości odżywcze na 1000 g
Kalorie
1769 kcal /
7400 kJ
Białko
78.9 g
Tłuszcz
139.1 g
Węglowodany
48.6 g
Błonnik
12 g
Tłuszcz nasycony
90.6 g
Sód
3349.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

A la mesa 2023
10 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania

Cocina fácil y saludable
196 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania

Come bien con pocos ingredientes
100 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania

Platos caseros
8 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania

Ponle salsa a la vida
13 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania

Recetas a mi medida
100 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania

Thermomix® TM7 como nunca antes
226 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania

Uno más
29 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania