Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de agua
- 1 sobre de levadura de panadería Vahiné
-
500
g de harina de fuerza
lub 500 g de harina de repostería (si no tuviese harina de fuerza) - 1 cucharadita de azúcar
- 2 cucharaditas de sal
- 15 g de aceite de oliva
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 967.4 kJ / 231.5 kcal
- Białko
- 6.4 g
- Węglowodany
- 45.4 g
- Tłuszcz
- 2.7 g
- Błonnik
- 2.3 g
Alternatywne przepisy
Baguette
3h 45min
Espuma rápida de frutas congeladas
10 Min
Magdalenas
1 Std.
Masa básica de pizza
1 Std.
Pan de leche
2 Std. 20 Min
Pan rústico
2h
Bizcocho de limón
2h
Pizza margarita
1h 45min
Panecillos con semillas de amapola
2h 40min
Panecillos al vapor
2h 10min
Pan básico
3h 45min
Panecillos de aceite
1 Std. 25 Min