馬鈴薯脆腸鹹派(12個)

馬鈴薯脆腸鹹派(12個)

5.0 4 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz. 55 min
12 個

Składniki

派皮
  • 奶油 ,切丁(約1公分),放置冰箱冷凍
    150 克
  • 冰糖粉
    1 ½ 茶匙
  • 1 ½ 茶匙
  • 低筋麵粉
    200 克
  • 高筋麵粉
    55 克
  • 蛋黃
    20 克
  • 冰水
    50 克
  • 白醋
    5 克
蛋液
  • 鮮奶油
    500 克
  • 蛋黃
    5 顆
  • 1 顆
  • ½ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
配料
  • 500 克
  • 馬鈴薯 ,切丁(約0.5公分)
    200 克
  • 洋蔥 ,切塊(約3公分)
    100 克
  • 5 克
  • 法蘭克福香腸 ,切丁(約0.5公分)
    200 克
  • 比薩起士絲
    150 克

Wartości odżywcze na 1 個

Kalorie 467.2 kcal / 1952.8 kJ
Białko 11.9 g
Tłuszcz 36.4 g
Węglowodany 23.4 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 222.1 g
Sód 343 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...