![Budapest - Körözött Budapest - Körözött](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E74060B9-98D9-44C8-82FE-10239D533F83/Derivates/548D3DBF-B405-49EC-886D-C8FB0CE39926.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g Schalotten
- 250 g Quark, 20% Fett
- 150 g Saure Sahne
- ½ TL Paprika de la Vera
- ½ TL Paprika rosenscharf
- 1 TL Senf
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 150 g Paprika, gemischt, in Würfeln (5 mm)
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 253 kJ / 60 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Błonnik
- 0.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tomaten-Kartoffel-Salat
1h 20min
Ein Stück Urlaub im Glas – Grüne Tapenade
10 min
Kräuterfrischkäse
5 min
Gurkensauce
10 min
Frischkäse-Senf-Creme
10 min
Hüttenschmaus
5 min
Geschmolzene Tomaten im Glas
50 Min
Oliven in Tomatensauce
30 Min
Rosmarin-Tabasco-Marinade
5 min
Fleischsalat
10 min
Limetten-Chili-Butter
10 min
Zwiebelbutter
10 min